Tata nastavlja Kazalište u Lori

27_11_2013 / 18:48h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: teatroman.hr
Tata nastavlja Kazalište u Lori

Ciklus Kazalište u Lori – KUL nastavlja se duhovitom predstavom Ja, Tata!, nastaloj u koprodukciji Teatromana i Teatra Exit. Predstava odgovora na pitanja što to znači biti tata, zašto imamo djecu, kakav porod želite i kako izgleda seks nakon poroda.

Ciklus Kazalište u Lori – KUL nastavlja se ovog petka i subote u 19:30 predstavom Ja, Tata!, nastaloj u koprodukciji Teatromana i Teatra Exit. Riječ je o smiješnoj i dirljivoj ispovijed čovjeka bačenog u avanturu roditeljstva čiji se život okreće naglavačke kada ga jednog zimskog dana žena upita - Dragi, koje je boje trudnoća?

>> Još više kazališta u Lori!

Predstava je namijenjena svima – onima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji već jesu roditelji. Na duhovit način daje odgovore na pitanja što to znači biti tata, zašto uopće imamo djecu, kakav porod želite i kako izgleda seks nakon poroda. Podsjeće ili tek otkriva odnose budućih roditelja u trenucima kada se njeno tijelo mijenja, a on pokušava sebi samom objasniti što se s njim i između njih dogodilo, odnosno promijenilo.

Ulogu Tate igra Rakan Rushaidat, glumac koji ne dopušta ni trenutak pada svoje ni gledateljeve koncentracije za što je nagrađivan na Festivalu glumca u Vinkovcima i Danima satire u Zagrebu i dugim pljeskom tisuća gledatelja na oko 100 dosadašnjih izvedbi.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti na port.hr i ulaznice.hr ili u Dallasu, Croatia Recordsu i Profil Mozaiku na Pjaci, a na dan predstave od 17:30 do 19:30 po cijeni od 60 kuna na blagajni u Lori.

Porukom na našem fejsu pošaljite nam ime, prezime i razlog slanja pa možda dobijete ulaznice >>
www.facebook.com/portal.infozona