Sveučilište nagradilo maturante

17_07_2012 / 01:37h
Sveučilište nagradilo maturante

U ponedjeljak je održana svečana dodjela nagrada i priznanja sudionicima prvog literarnog natječaja na temu Pupačićeva stiha Evo me svijete na raskršću tvome i mome.

U ponedjeljak je u Rektoratu Sveučilišta u Splitu održana svečana dodjela nagrada i priznanja sudionicima prvog literarnog natječaja na temu Pupačićeva stiha Evo me svijete na raskršću tvome i mome. Natječaj je organiziralo Sveučilište u Splitu sa Slobodnom Dalmacijom kao suorganizatorom, u suradnji s Društvom profesora hrvatskog jezika, a uz sponzorsku potporu Croatia osiguranja.

Odlukom Prosudbenog povjerenstva koje su činili Sanda Cambj, Gordana Galić Kakkonen, Suzana Kačić-Bartulović, Srećko Listeš i Saša Ljubičić prva nagrada u iznosu od 1500 kuna pripala je Mirni Vladušić iz Prve gimnazije u Splitu, druga nagrada u iznosu od 1000 kuna pripala je Magdaleni Delonga iz sinjske gimnazije Dinka Šimunovića, a treća nagrada u iznosu od 700 kuna Ani Šušić iz splitske Prve gimnazije. Pohvaljeni su, i sa po 200 kuna nagrađeni, i radovi Lina Jelinčića, Marine Čelan, Zvonimira Bodrožić-Selaka, Ines Ore, Matee Sučić, Ivana Pereže te Jure Perića.