Svemirko i Young Marco u Jude

Svemirko i Young Marco u Jude

Svemirko je sve što ste od jednog pop benda tražili i dobili - savršeno uravnotežen spoj osjećaja, vještine i kvaliteta, a Young Marco predstavlja jedno od zaštitnih lica Dekmantela, Love International Festivala i Rush Hour etikete.

U nastavku pročitaj što organizatori kažu o izvođačima koji će ovoga vikenda posjetiti klub Judino drvo!

Svemirko, trenutno jedan od popularnijih novijih bendova na ovim prostorima, u petak 23.11. dolazi u Split rasplesati svoje fanove.
Svemirko je sve što ste od jednog pop benda tražili i dobili. Savršeno uravnotežen spoj osjećaja, vještine i kvaliteta. U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je koji njegove nastupe uživo čini nezaboravnima. Ova eklektična skupina predvođena Markom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonio Bošnjak, Marin Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojko, nameće se kao jedna od najinteresantnijih pojava suvremene pop glazbe Balkana. Koncerti su ipak Svemirkova aktualnost, a ova tagajoga skupina ostvariti će sve vaše niskotalasne i sintetizatorske snove.
Karte su pretprodaji 50kn, na dan koncerta 75kn. Pretprodajna mjesta: Ma Toni, Galerija food, Adriatic Social Club.
Prati Facebook event!

U subotu, 24.11., u suradnji s Adriatic social club po prvi put u Split stiže jedno od najvećih imena svjetske klupske scene – Young Marco iz Amsterdama. Young Marco predstavlja jedno od zaštitnih lica Dekmantela, Love International Festivala i Rush Hour etikete. Iz vikenda u vikend puni najbolje svjetske klubove i dokazuje da ga s razlogom smatraju jednim od najboljih DJ-eva današnjice. Suradnja ASC-a i Judinog drva se i ovaj put nastavlja uz posebno uređenje kluba, a svatko tko je bio na prvoj večeri ove suradnje mogao se uvjeriti kako to izgleda, ali i zvuči.
Karte u pretprodaji po cijeni od 60 kn možeš kupiti u Adriatic Social Club i Judino Drvo Club, na dan održavanja 80 kn.
Klik za Facebook event.


Info zona Facebook