Anketa o prijevozu u Splitu

28_11_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Pixabay
Anketa o prijevozu u Splitu

Cilj projekta Sustainable Transport in Adriatic coastal areas and hinterland je definiranje smjernica za multimodalni prijevoz i promicanje koncepata mobilnosti te provedba pilot akcija za stvaranje multimodalnih usluga prijevoza kroz e-mobilnost u sklopu sustava javnih bicikli i punjača za e-vozila.

U sklopu EU projekta SUTRA predviđena je nadogradnja Sustava javnih bicikli novim stanicama, kao i proširivanje postojećeg kontingenta bicikli u iznosu od 100.000,00 €.
U svrhu analize i dobivanja potrebnih podataka u sklopu projektnih aktivnosti aktivna je anketa za građane vezana uz istraživanje o korištenju različitih načina prijevoza.

Cilj projekta SUTRA (Sustainable Transport in Adriatic coastal areas and hinterland) je definiranje smjernica za multimodalni prijevoz i promicanje koncepata mobilnosti te provedba pilot akcija za stvaranje multimodalnih usluga prijevoza kroz e-mobilnost u sklopu sustava javnih bicikli i punjača za e-vozila.
Nositelj projekta je Grad Caorle (Italija), a ostali projektni partneri su: gradovi Chioggia, Ravenna i Pescara, Intermunicipalities Territorial Union Riviera Bassa Friulana iz Udina i Institut za međunarodnu sociologiju Gorizia, iz Republike Italije te grad Poreč, općina Vodnjan i Splitsko-dalmatinska županija iz Republike Hrvatske.