Dodatna radionica na SSFF

16_07_2013 / 03:39h
Dodatna radionica na SSFF

Iako je Supetar Super Film Festival službeno zatvoren u subotu navečer, zbog izvrsnog odaziva održat će se još jedna radionica dokumentarnog filma...

Iako je Supetar Super Film Festival službeno zatvoren u subotu navečer, zbog izvrsnog odaziva održat će se još jedna radionica dokumentarnog filma. Vodit će je opet redateljica Ivana Todorović. Ovogodišnje radionice tijekom festivala vodili su Ivana Todorović i Zlatko Zlatković, a produkti radionice, dva filma, bili su prikazani na zatvaranju festivala. Riječ je o dokumentarnim reportažama o bračkim gastronomskim delicijama te o NeSSFFie, mitskom biću koje plovi vodama Bračkog kanala.

Na novoj radionici pod nazivom Moj susjed polaznici će se upoznati s osnovnim tehnikama snimanja kratkog dokumentarnog filma o karakteru, kao i s tehnikama snimanja, montaže i intervjua. Kratki filmovi o susjedima, odnosno o stanovnicima Supetra, vizualno će se povezati s vježbama snimanja u cjelinu koja će predstaviti zajednicu ljudi koji žive na otoku.

Radionica započinje u utorak 16.07. u 11 sati, u supetarskoj knjižnici, gdje će se održati dogovor o idućim terminima radionice. Dobrodošli su polaznici svih uzrasta! Ako niste u mogućnosti doći na dogovor, obavezno je javiti se sosobnim podacima i brojem telefona na mail [email protected] ili službenu fb stranicu festivala.