Sudjeluj u Poduzetničkom kampu

14_09_2015 / 13:11h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Poduzetnički centar Solin
Sudjeluj u Poduzetničkom kampu

Poduzetnički centar Solin poziva sve koji imaju poslovnu ideju da se prijave na Poduzetnički kamp 2015. te da svoju ideju pretvore u projektni prijedlog. Rok za prijavu je 21. rujna.

Poduzetnički centar Solin poziva sve mlade, poduzetnike početnike, tvrtke, obrte, obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva, ali i sve one koji imaju poslovnu ideju da se prijave na natječaj Poduzetničkog kampa 2015. i u 4 dana svoju ideju pretvore u projektni prijedlog s jasnim ciljem i definiranim smjerom razvijanja.

U prijavi je nužno uz osnovne podatke o prijavitelju (i o tome prijavljuje li se u ime tvrtke, kao fizička osoba ili nešto treće) u kratkim crtama prezentirati ideju i jasno definirati cilj. Stručni tim Poduzetničkog centra Solin na temelju toga odabrat će pet različitih ideja koje će predstavljati pet pilot projekata na Poduzetničkom kampu 2015. Tvrtke/obrti/OPG-ovi čije ideje stručni tim odabere za pilot projekte će besplatno sudjelovati na Kampu, te dobiti besplatan case study u kojem će se detaljno analizirati njihova ideja, kreirat će se plan aktivnosti za realizaciju i stvoriti kvalitetna platforma za buduće poslovanje. Također, svi će projekti putem medijske pokrivenosti dobiti i promidžbu, čime mogu privući potencijalne investitore. Najbolji pilot projekt, odnosno pobjednik Poduzetničkog kampa 2015. od Poduzetničkog centra Solin dobit će punu konzultantsku podršku.

Svi zainteresirani moraju uz karticu teksta o svojoj ideji poslati i dokaz o poslovnom subjektu (rješenje trgovačkog suda/obrtnica/itd.). Prijave se šalju na [email protected].

Rok za prijavu: 21. rujna 2015.

Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije do 24. rujna 2015.

Prošlogodišnji pobjednik autor je Pametnih klupa

Pobjednik prošlogodišnjeg Poduzetničkog kampa 2014. s poduzetničkom idejom LED stolice, Ivan Mrvoš, konkretan je i najbolji primjer uspješno ostvarenog cilja i misije poduzetničkog kampa, a to je razvijanje i brušenje poduzetničkih ideja, njihovo lansiranje na tržište i davanje dodatne podrške poduzetniku pri ostvarenju zadanog cilja. Godinu dana nakon sudjelovanja na Poduzetničkom kampu, Ivanova ideja  Pametne klupe, koja promovira napredne tehnologije u povećanju energetske učinkovitosti i očuvanju okoliša, dobiva veći zamah u medijima i na tržištu.