Studiraj u Njemačkoj

Studiraj u Njemačkoj

Organizacija Heinrich Böll nudi stipendije za studiranje u Njemačkoj. Stipendije su namijenjene studentima preddiplomskih, diplomskih i doktorskih studija iz cijelog svijeta. Stipendije pokrivaju sve troškove studiranja. Rok za prijavu je 1. ožujka.

Organizacija Heinrich Böll nudi stipendije za studiranje u Njemačkoj. Stipendije su namijenjene studentima preddiplomskih, diplomskih i doktorskih studija.

Natječaj je otvoren za studente iz cijelog svijeta, a stipendije pokrivaju sve troškove studiranja. Područja za koja se dodjeljuju stipendije su prirodne znanosti, tehničke znanosti, biomedicina i zdravstvo, biotehničke znanosti, društvene znanosti, humanističke znanosti i umjetničko područje.

Prihvaćaju se samo online prijave. Kriteriji za prijavu su dobar akademski potencijal, društvena i politička angažiranost te interes za teme ekologije i održivog razvoja.

Nakon prijave održava se razgovor s profesorom kojeg odabere Heinrich Böll organizacija, a na kraju odabrani kandidati sudjeluju u radionici u Berlinu nakon koje će se napraviti završna selekcija.

Rok za prijavu: 1. ožujka.

Prijavnicu i više detalja o natječaju možete pronaći na www.boell.de.

Info zona Facebook