Studentski.hr traži nove članove

12_03_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Studentski.hr
Studentski.hr traži nove članove

Udruga Studentski informativni kutak i portal Studentski.hr još jednom otvaraju vrata svima motiviranima, željnima učenja, ali i dobre zabave.

Udruga Studentski informativni kutak i portal Studentski.hr još jednom otvaraju vrata svima motiviranima, željnima učenja, ali i dobre zabave. Ispitni rokovi su završili i sad je vrijeme za stjecanje brojnih novih znanja i vještina.

Kroz središnji su studentski portal i udrugu pod čijim okriljem djeluje u proteklih pet godina prošli brojni volonteri koji su odlučili poduzeti korak ka svojoj blistavoj budućnosti, a pokazalo se da je većinu njih upravo iskustvo praktičnog rada dovelo do poslova iz snova i pozicija u nekima od vodećih hrvatskih tvrtki. Za volontiranje nije potrebno biti u Zagrebu, svoju volontersku praksu možeš obavljati odakle želiš.

Na raspolaganju ti stoji devet timova kojima se možeš priključiti. Primaju se novi članovi u timovima redakcije, lektora, upravljanja društvenim mrežama (community management), marketinga, odnosa s javnošću, društvenoj suradnji (Community i event management ), ljudskih resursa, web-administratora te multimedije i dizajna.

Izaberi tim, ispuni zadatke i prijavi se.

Rok za prijavu: 17. ožujska.

Više informacija na www.studentski.hr.