Studentske radionice u Pragu

26_06_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: freeimages.com / tamas
Studentske radionice u Pragu

U okviru simpozija Porous Borders u Pragu, održati će se nekoliko jednodnevnih studentskih radionica posvećenih scenografiji. Radionice će se održati 13. listopada. Sudjelovanje u programu se ne naplaćuje dok troškove puta, smještaja i dnevnice snose sami sudionici.

U okviru simpozija Porous Borders u Pragu, održati će se nekoliko jednodnevnih studentskih radionica posvećenih scenografiji. Radionice će se održati 13. listopada.

Radionice pod nazivom 36Q° namijenjene su studentima umjetničkih i kazališnih studija. Radionicu Thinking Through Thresholds će voditi Anne Karin ten Bosch i Liesbeth Groot Nibbelink. Na radionici može sudjelovat do 25 sudionika. Namijenjena je studentima iz područja dramske umjetnosti, scenografije i kazališne dramaturgije.

Joost van Wijmen vodit će radionicu Encounter 4. Broj sudionika je ograničen na 20. Namijenjena studentima iz područja scenografije, kazališne dramaturgije i režije.

Radionicu Shifting Outlines vodit će Jana Preková. Namijenjena je studentima s akademija likovnih umjetnosti. Na radionicu će biti prihvaćeno do 12 sudionika.

Prijave se vrše preko online obrasca. Za sve tri radionice je potrebno priložiti životopis, a za Encounter 4 i Shifting Outlines potrebno je i motivacijski pismo.

Sudjelovanje u programu se ne naplaćuje dok troškove puta, smještaja i dnevnice snose sami sudionici.

Rok za prijavu 30. rujna 2017.

Više informacija ovdje.