Studenti, u sportsku akciju!

19_11_2015 / 14:02h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Studentski dan sporta i aktivizma / Fb
Studenti, u sportsku akciju!

Studentski dan sporta i aktivizma održat će se 25. studenog na splitskoj Rivi. Nogomet, graničari i kviz znanja samo su neke od aktivnosti u kojima se studenti mogu okušati. Prijave traju do 23. studenog.

Splitski sveučilišni sportski savez, Sveučilišna sportska udruga i Studentski zbor Sveučilišta u Splitu, zajedno s Hrvatskim akademskim sportskim savezom organiziraju Studentski dan sporta & aktivizma 2015. Manifestacija će se održati 25. studenog s početkom u 10 sati na splitskoj Rivi.

Studenti će se imati priliku grupno natjecati u uličnoj košarci i nogometu, graničarima i stolnom tenisu, te skakanju u vrećama i turnir u PES-u pojedinačno. Ekipe do pet članova moći će se okušati u potezanju konopa, kvizu znanja i igri iznenađenja u zabavno-natjecateljskom dijelu. Također će biti prezentirani i različiti oblici grupnih oblika vježbanja te borilačkih vještina a sve studentske udruge s područja Sveučilišta u Splitu će imati pravo na svoj prezentacijski prostor.

Prijaviti se može najkasnije do 23.11. do 15 sati na [email protected], a prijava mora sadržavati ime i prezime studenta, sport u kojemu se natječe i kontakt mobitel. Više informacija može se dobiti na broj mobitela 099 685 9094.