Studenti, prijavite poslovnu ideju

07_06_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: poslovni.hr
Studenti, prijavite poslovnu ideju

Poslovni dnevnik objavio je natječaj Hrvatska pamet Hrvatskoj na koji se mogu prijaviti svi studenti iz RH u dobi od 18. do 27. godine, a pobjednički tim svake kategorije osvaja 21000 kuna.

Poslovni dnevnik objavio je natječaj za studente Republike Hrvatske pod nazivom Hrvatska pamet Hrvatskoj u kojem pravo sudjelovanja imaju redovni i izvanredni studenti svih fakulteta u Hrvatskoj u dobi od 18. do navršene 27. godine života.

Svaki prijavljeni rad mora biti definiran unutar jednog od 3 tematska okvira: Izvorno Hrvatsko, Poduzetna Hrvatska i Inovativna Hrvatska. Od natjecatelja se očekuje da produciraju pisani projektni zadatak, koji dosad nije konkurirao ni u jednom natječaju, niti je do trenutka prijave na natječaj Hrvatska pamet Hrvatskoj bio podložan ocjenjivanju i mentoriranju od strane bilo kakve komisije ili stručnog tijela.

Uradak se mora sastojati od osnovne prezentacijske ideje, prikaza potencijalnih benefita, koji bi njenom realizacijom bili stvoreni te detaljne razrade svih tehničkih, organizacijskih i financijskih uvjeta potrebnih za njenu realizaciju.

Prijavljeni projekti ne moraju nužno biti iz sfere biznisa, ali se očekuje da u projektnoj dokumentaciji bude jasno prikazan njihov financijski aspekt, odnosno njihova šira ekonomska održivost i/ili mjerljivi društveni benefiti. Posebno će se vrednovati originalnost ideje, te preciznost razrade plana njezine realizacije. Svaki projekt može biti prijavljen u samo jednoj od navedenih kategorija.

Prijave mogu biti pojedinačne ili u grupama od najviše tri studenta.Dopuštena je suradnja studenata različitih fakulteta ili sveučilišta, pod uvjetom da svi članovi grupe zadovoljavaju propozicije natječaja. Rad ne smije imati manje od 18 stranica.

Ukupni nagradni fond iznosi 63 000 kuna. Pobjednički tim svake kategorije osvaja po 21 000 kuna na potrošačkoj kartici.

Prijave i predaje radova traju do 31. kolovoza 2016. godine.

Više informacija potražite na www.poslovni.hr