Studeni u Quasiju starta - tiho!

04_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Studeni u Quasiju starta - tiho!

Studeni u Quasimodu opet donosi raznolik program, a starta - u tišini: vraća se Pssst Party!

Studeni u Quasimodu opet donosi raznolik program, a starta - u tišini: vraća se Pssst Party!

Koncept je ostao isti: tri DJ-a koja istovremeno puštaju glazbu putem 3 različita kanala, a na posjetiteljima ostaje da odaberu omiljenog ili da jednostavno naizmjenično slušaju sva tri tokom večeri, plus uvijek ostaje opcija za neometanu ćakulu na šanku jer nema bučne i nesnošljive glazbe - sve ostaje u slušalicama. DJ Sin na mashup kanalu pušta pop, rock, trash, 80-e, 90-e i disko. DJ Zvone Pušić na bass kanalu pušta trap, rap, hip hop i r'n'b, a DJ Gali pušta muziku na indie kanalu.

Idućeg dana za groznicu subotnje večeri zadužen je dvojac iz Kiše metaka Vrh & Oreb. - Vrti se trepčuga, gangsta rap, grime, west coast, dirty south i ostali srodni žanrovi. Klupski bengeri, novi miksevi, svježe trake i klasici. Ako nećeš twerkat, ostani kuć' - poručuje dvojac.

Studeni u Quasiju 

Studeni u Quasiju donosi dva izdanja pub-kviza Quisimodo (9. i 22. 11. u 20 h), dva izdanja Bookvice - na prvo u goste stiže Hrvoje Ivančić (10. 11. u 20.30), a na drugo Olja Savičević-Ivančević (23. 11. u 20.30), stand-up večer Žižancija na rasporedu je 11. 11. u 21 h, a ne izostaje ni glazbeni program koji uključuje različite DJ večeri. 

Dodatne informacije o programu potraži na Facebooku.