Studen-Quasi

04_11_2014 / 13:45h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Studen-Quasi

Što je temperatura zraka hladnija, u splitskom je klubu Quasimodo toplije: u studenome će za atmosferu biti odgovorni koncerti, DJ i stand-up nastupi, književnici i pub-kviz a hit jeseni bit će premijerni nastup benda Škrtice!

Što je temperatura zraka hladnija, u splitskom je klubu Quasimodo toplije: u studenome će za atmosferu biti odgovorni koncerti, DJ i stand-up nastupi, književnici i pub-kviz uz Renata Baretića.

U srijedu, 5.11. u 21h, održava se drugi krug popularnog pub kviza Quizimodo koji vodi i uređuje poznati novinar, književnik i kvizoljubac Renato Baretić. Idući je termin za Quizimodo zakazan za 19. 11. u isto vrijeme,

U petak, 7. 11., gostuje DJ Audio in Funktion koji kombinira old school muziku s novijim zvukom, a pridružit će mu se i domaći Kid Va. Idućeg dana, u subotu 8. 11., muziku će puštati Krešo Bengalka i Vojko Vrućina.

Na prvoj Bookvici u studenom gostovat će, s početkom u 20 i 30 h, Zoran Pilić, a na drugoj, koja će se održati 27. 11. u isto vrijeme Patriciji Vodopiji i ekipi iz Quasija stiže Nora Verde.

U petak, 14. 11. u 21 h, Quasi Cabaret ugostit će Arijanu Čulinu i "Ajme nama s njima". Kako je bilo kad je Arijana u Quasiju gostovala prvi put, pročitajte na linku. Subota, 15. 11., rezervirana je opet za DJ-a, ovog puta za Uncle Funka.

Quasi STand up u studenom održat će se u petak, 21. 11. u 21 h, a dan nakon toga slijedi hit jeseni - premijerni nastup benda Škrtice! Škrtice su legendarni Cane iz Partibrejkersa i momci iz bendova Jarboli, Veliki prezir, Straight Mickey and the Boyz.

Posljednji koncert u studenome održat će već dobro poznati džezeri Black Coffee & Martine Thomas.

Kao i obično, pretprodaja je ulaznica u klubu, a više informacija o događanjima potražite na Facebook-stranici Kluba.