Stripom do nagrade

Stripom do nagrade

Otvorene su prijave za međunarodno natjecanje kratkih komičnih stripova koje organizira Međunarodni festival igara i stripova. Natjecanje je otvoreno za sve i nije tematski određeno. Kotizacija iznosi 10 eura. Rok za prijavu je 31. srpnja.

Otvorene su prijave za međunarodno natjecanje kratkih komičnih stripova koje organizira Međunarodni festival igara i stripova. Festival će se održati u Lodzu, u Poljskoj, od 14. do 16. rujna 2018. godine.

Natjecanje je otvoreno za sve zainteresirane i nije tematski određeno. Dozvoljene tehnike su: crtanje, bojanje, digitalna umjetnost i fotografija. Svaki sudionik može prijaviti jedan strip duljine do 8 strana. Pod sudionikom se smatra jedna osoba odgovorna za pisanje i crtanje, duo umjetnik ili veću grupu umjetnika.

Stranice trebaju biti A4 ili A3 formata, a na pozadini svake stranice potrebno je navesti ime rada, broj stranice, ime i prezime autora te njihovu funkciju (crtač/scenarist), adresu, e-mail i telefonski broj. Uz originalne stranice potrebno je poslati i CD ili DVD sa digitalnom verzijom rada. Sve je potrebno poslati poštom na adresu: EC1 Lodz – Miasto Kultury, ul. Targowa 1/3, 90-022 Lodz, Poland s naznakom „KOMIKS 2018“. Za sudjelovanje je potrebno platiti kotizaciju u iznosu od 10 eura.

Nagrade:
• Glavna nagrada: 1688.82 eura
• Prva nagrada: 1085.67 eura
• Druga nagrada: 844.41 eura
• Treća nagrada: 482.52 eura
• 3 specijalne nagrade: 241.26 eura za svakog natjecatelja

Rok za prijavu: 31. srpnja 2018.

Više o natjecanju na komiksfestiwal.com.

Info zona Facebook