Stiže studentska televizija!

11_10_2012 / 15:29h
Stiže studentska televizija!

TV Student - televizija za pametne, otvorene i znatiželjne - kratak je opis nove televizije koja će studentima dati priliku za stjecanje iskustva i slobodno izražavanje.

TV Student - televizija za pametne, otvorene i znatiželjne - kratak je opis nove televizije, projekta podržanog od strane zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti, koji će studentima dati priliku za stjecanje iskustva i slobodno izražavanje. Otvorit će se tako prostor sadržajima koji teško pronalaze svoje mjesto u medijima te će time predstavljati alternativu dosadnim i klišejiziranim programskim sadržajima mainstream medija.

Program televizije obuhvaćat će studentsku debatnu emisiju, magazin o životu studenata i akademskoj zajednici, emisiju o ljudskim i manjinskim pravima, magazin o novoj umjetnosti, emisiju o znanosti, emisiju o životu nakon fakulteta, video-dnevnik (kratke priče studenata o svijetu oko sebe), glazbene emisije, humorne sadržaje i emisiju o sveučilišnom sportu. Voditeljica projekta je profesorica na Fakultetu političkih znanosti i nekadašnja urednica HRT-ova Dnevnika, Tena Perišin, a glavni urednik televizije bit će Igor Mirković.

S emitiranjem kreću od 07. studenog, a još uvijek su otvoreni za nove suradnike i ideje. Osim što im možete pisati na [email protected], možete ih i pratiti na fejsu.

Gledaj TV Student besplatno na mobitelu

Zahvaljujući tehnološkom partneru Iskonu program TV Student bit će dostupan na dva načina: putem Iskon TV-a unutar osnovnog televizijskog paketa na 106. kanalu (stari korisnici) ili na 77. kanalu (novi korisnici) te preko Iskon TV Playera koji omogućuje besplatno praćenje putem mobilnih uređaja.

televizijastudent.com