Stiže 3. Judin Pazaar

28_09_2015 / 09:33h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Judin Pazaar / Facebook
Stiže 3. Judin Pazaar

Jesenski Judin Pazaar održat će se 4. i 5. listopada, od podne do ponoć, ispred Judinog drva na Kopilici u Splitu. Riječ je o platformi koja okuplja one koji njeguju uličnu kulturu, ekološki pristup okolišu te podupiru razvoj kulture.

Jesenski Judin Pazaar održat će se 4. i 5. listopada, od podne do ponoć, ispred Judinog drva na Kopilici u Splitu.

Judin Pazaar projekt je ModeKomode i Judinog drva, zamišljen kao platforma koja okuplja Splićane i njihove goste, svih starosnih uzrasta, koji njeguju uličnu kulturu, ekološki pristup životu i okolišu, podržavaju umjetničku, glazbenu i filmsku scenu, te podupiru njezin razvoj. Centralni događaj je dvodnevni sajam pomno birane muške i ženske vintage i second hand odjeće, obuće, nakita, gramofonskih ploča, stripova, igrica, dječjih igračaka, pokućstva i raznih drugih antikviteta, koji se održava jednom tromjesečno u industrijskoj zoni Splita, po uzoru na popularne europske i svjetske buvljake, njegujući i promovirajući reciklažnu metodu življenja kojom doprinosimo ekološkom osviještavanju zajednice.

Dvodnevni program, sajma bit će nadopunjen glazbenim programom, u sklopu kojeg će nastupiti splitski i zagrebački DJ-evi - Demos KLFM i Škvorc, Marko Friedl te Jogarde, a 4. listopada u 18 h održat će se besplatni koncert grupe Stampedo.

Više informacija može se pronaći na Facebooku.