Stipendije za studente

28_06_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: zrinski.org
Stipendije za studente

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski raspisala je Natječaj za stipendije za redovni, izvanredni i online preddiplomski studij te diplomske studije.

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski raspisala je Natječaj za stipendije u vrijednosti preko 335.000,00 kuna za redovni, izvanredni i online preddiplomski studij Ekonomije poduzetništva i Globalne logistike te diplomske studije Management malih i srednjih poduzeća te Projektni menadžment.

Natječaj je namijenjen osobama s prijavljenim prebivalištem na području Zadarske županije, Šibensko-kninske županije, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije, a koje ispunjavaju zakonske kao i internim aktima propisane pretpostavke za upis na stručni odnosno specijalistički studij.

Stipendije se dodjeljuju za preddiplomski stručni studij i specijalistički stručni studij. Za preddiplomski studij dodjeljuje se jedna puna trogodišnja stipendija (1x 66.000,00 kn), pet stipendija u 50% iznosu ukupne trogodišnje školarine (5 x 33.000,00), te 10% popusta prilikom upisa svima koji se prijave na Natječaj za stipendije (za sve tri godine studija).

Za specijalistički diplomski studij dijeli se jedna puna dvogodišnja stipendija (1 x 52.000,00 kn), dvije stipendije u 50% iznosu ukupne dvogodišnje školarine (2 x 26.000,00) te 10% popusta prilikom upisa svim koji se prijave na Natječaj za stipendije (za obje godine studija).

Ako se prijavljujete na natječaj za stipendiju za preddiplomski stručni studij (Ekonomija poduzetništva ili Poslovno upravljanje - globalna logistika) potrebno je pročitati PR članak i odgovoriti na set pitanja. Svako pitanje ima 5 ponuđenih odgovora, a u drugi krug prolaze svi koji točno odgovore na sva pitanja. U drugom krugu kandidati će pisati motivacijski test. Deset najboljih prolazi u treći krug u kojem moraju ispred komisije moraju prezentirati sebe i odgovoriti na pitanje „Zašto sam ja idealan kandidat za stipendiju Visoke škole Nikole Šubić Zrinski?“

Kandidati koji se prijavljuju na natječaj za specijalistički diplomski studij (Management malih i srednjih poduzeća ili Projektni menadžment) prvom krugu moraju u pismenom obliku prezentirati svoju poduzetničku ideju. Poduzetnička ideja mora se razraditi na unaprijed definiranom obrascu (formularu) s unaprijed određenim brojem riječi. Najboljih 5 kandidata ulaze u drugi krug gdje će morati pripremiti prezentaciju u Power Pointu u trajanju od 10 minuta i prezentirati je ispred komisije.

Više informacija ovdje.