Stipendije za sportaše Splita

04_11_2014 / 12:31h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Ž. Šunjić, arhiv
Stipendije za sportaše Splita

Grad Split raspisao je Natječaj za stipendiranje učenika i studenata – sportaša grada Splita u školskoj/akademskoj godini 2014./2015.

Grad Split raspisao je Natječaj za školsku/akademsku godinu 2014/2015. u kojem će dodijeliti ukupno 15 stipendija učenicima i studentima - sportašima grada Splita i to: 8 stipendija redovitim učenicima srednjih škola i 7 stipendija redovitim studentima.

Visine stipendija utvrđuju se u slijedećim iznosima: 600 kuna za učenike srednjih škola, 800 kuna za studente koji se školuju na fakultetima u gradu Splitu, kao i za studente koji se školuju na fakultetima izvan grada Splita, a čije obrazovne grupe postoje i u gradu Splitu, 1.000 kuna za studente koji se školuju na fakultetima izvan grada Splita, a čije obrazovne grupe ne postoje u gradu Splitu.

Pravo na prijavu na Natječaj imaju redoviti učenici srednje škole i redoviti studenti, koji se školuju na području grada Splita, kao i učenici i studenti koji se školuju izvan grada Splita, a koji ispunjavaju slijedeće opće uvjete: da su državljani Republike Hrvatske, da imaju prebivalište na području grada Splita, da imajuj status redovitog učenika ili studenta, da su članovi splitske sportske udruge (kluba), da su članovi nacionalne selekcije u svojoj uzrasnoj kategoriji u olimpijskom sportu.

Za ostale kriterije potrebne za prijavu pogledati detaljno tekst Natječaja. Prijave na Natječaj podnose se u pisanoj formi na propisanom obrascu koji se može preuzeti osobno u prostorijama Službe za sport i sportsku infrastrukturu Grada Splita (Split, Obala kneza Branimira 17, soba 507, radnim danom od 900 – 1400 sati), ili pisarnici Grada Splita, ili na web stranicama Grada Splita.

Prijave na Natječaj dostavljaju se na adresu: Grad Split, Služba za sport i sportsku infrastrukturu, Obala kneza Branimira 17, 21 000 Split, u zatvorenoj omotnici, s naznakom „Natječaj – stipendiranje sportaša grada Splita za 2014. / 2015. godinu“.

Rok za prijavu je 10. studenog 2014.


Dodatne informacije mogu se dobiti u Službi za sport i sportsku infrastrukturu, Split, Obala kneza Branimira 17/V., soba 507, ili na tel. 021/310-164.

Više o Natječaju na www.split.hr