Stipendije Grada Makarske

Stipendije Grada Makarske

Objavljen je natječaj Grada Makarske za dodjelu stipendija studentima umjetničkih studija. Rok za prijavu je 25. studenog.

Grad Makarska dodijelit će dvije studentske stipendije studentima umjetničkih sveučilišnih studija s područja grada Makarske za akademsku godinu 2014./2015.

Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti koji su državljani Republike Hrvatske, redoviti studenti upisani na sveučilišni ili stručni studij u Republici Hrvatskoj,imaju prebivalište na području grada Makarske najmanje pet godina prije raspisivanja natječaja za stipendije i koji nemaju novčane potpore po osnovi studiranja odobrene od nekog drugog subjekta.

Iznos stipendije koji će se dodijeliti za studente umjetničkih sveučilišnih studija jest 800 kuna mjesečno (osim za mjesece srpanj i kolovoz). Pozivaju se zainteresirani studenti da podnesu prijave na natječaj u roku od 15 dana od dana njegove objave na stranicama Grada Makarske www.makarska.hr i Oglasne ploče Grada Makarske. Prijave se podnose na adresu: Grad Makarska, Odjel za društvene djelatnosti, Obala kralja Tomislava br. 1, 21300 Makarska.

Uz prijavnicu za natječaj (obrazac prijavnice dostupan je u Odjelu za društvene djelatnosti Grada Makarske odnosno na službenoj stranici Makarske kandidati trebaju dostaviti dokumente popisane na stranicama.

Rok za prijavu je 25. studenog 2014.

Više informacija na www.makarska.hr

Info zona Facebook