Stipendije Grada Splita

29_10_2014 / 16:35h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: everystockphoto.com
Stipendije Grada Splita

Grad Split dodjeljuje stipendije učenicima i studentima iz socijalno ugroženih obitelji.

U školskoj/akademskoj 2014./2015. godini Grad Split dodjeljuje stipendije novim korisnicima iz socijalno ugroženih obitelji koji ispunjavaju slijedeće uvjete: učenik srednje škole/ student i jedan roditelj, udomitelj ili skrbnik imaju prebivalište na području Grada Splita neprekinuto 3 (tri) godine do dana objavljivanja poziva, obitelj učenika/ studenta ima rješenje Centra za socijalnu skrb Split o priznatom pravu na zajamčenu minimalnu naknadu (na pomoć za uzdržavanje), ili je učenik, odnosno student dijete samohranog roditelja, učenik, odnosno student je redovno upisan u tekuću školsku/ akademsku godinu, učenik, odnosno student ne prima stipendiju za školovanje po drugoj osnovi.

Prijava na ovaj Poziv podnosi se na obrascu koji se može predići na Internet stranici www.split.hr ili u Gradu Splitu svakog radnog dana od 9.00 do 12.00 sati.

Prijava se upućuje preporučenom poštom na adresu Grad Split - Upravni odjel za socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu, 21000 Split - Obala kneza Branimira 17, s naznakom “Prijava za dodjelu stipendije”, a može se i osobno predati u Centralnoj pisarnici Grada Splita na istoj adresi.

Rok za prijavu na natječaj istječe zaključno s 31. listopada 2014. godine.

Više na www.stipendije.info/hr