320 tisuća kuna za sportaše

05_11_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Pexsels, Pixabay
320 tisuća kuna za sportaše

Mjesečni iznos stipendije za srednjoškolce iznosi 600 kuna, a za studente koji se školuju na splitskim fakultetima, kao i za studente koji se školuju na fakultetima izvan grada, a čije obrazovne grupe postoje i u Splitu je 800 kuna. Za studente koji se školuju na fakultetima izvan našeg grada, a čije obrazovne grupe ne postoje u Splitu, iznos stipendije je 1000 kuna mjesečno.

Raspisan je Natječaj za dodjelu 8 stipendija za redovite učenike - sportaše srednjih škola, te 7 stipendija za redovite studente - sportaše, a prijave se mogu dostaviti do 15. studenog 2019. godine.
Mjesečni iznos stipendije za srednjoškolce iznosi 600 kuna. 800 kuna je stipendija za studente koji se školuju na splitskim fakultetima, kao i za studente koji se školuju na fakultetima izvan grada, a čije obrazovne grupe postoje i u Splitu. Za one studente koji se pak školuju na fakultetima izvan grada, a čije obrazovne grupe ne postoje u Splitu, iznos stipendije je 1000 kuna mjesečno.
Nadarene splitske učenike i studente – sportaše Grad Split stipendira s ukupnim iznosom od 320 tisuća kuna, u koji ulaze i učenici, odnosno studenti koji se stipendiraju iz ranijeg razdoblja. 
Učenici i studenti koji ispunjavaju uvjete Natječaja svoje prijave mogu podnijeti na adresu: Grad Split, Služba za društvene djelatnosti – Odsjek za šport, Obala kneza Branimira 17, 21 000 Split, u zatvorenoj omotnici, s naznakom „Natječaj – stipendiranje športaša grada Splita za 2019. / 2020. godinu“. Poziv za dodjelu stipendija objavljen je na internetskim stranicama Grada Splita.