Startup akademija

02_09_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: pixabay.com / rawpixel.com
Startup akademija

ICT županija od ove godine uvodi novi edukacijski program za poduzetnike početnike za koji prijave počinju 2. rujna i traju do 15. rujna. Svi pojedinci ili timovi koji imaju vlastite poslovne ideje ili su započeli sa razvojem inovativnih IT proizvoda, imat će priliku sudjelovati u programu.

ICT županija od ove godine uvodi novi edukacijski program za poduzetnike početnike za koji prijave počinju 2. rujna i traju do 15. rujna! Fond nagrada od 30.000 kuna podijelit će najbolji timovi ili pojedinci koji su u procesu razvoja novih IT rješenja i pokretanja vlastitog IT startupa.

Splitsko-dalmatinska županija od ove jeseni proširuje paletu aktivnosti koje organizira putem projekta ICT Županija, pa će tako svi zainteresirani za startupe i IT poduzetništvo tijekom novog edukacijskog programa „Startup akademija – StartIT@PICS“ imati priliku steći nova znanja i vještine od iskusnih poduzetnika i mentora. Od osnovnih pojmova, do naprednih poslovnih strategija, odabrani pojedinci i timovi će biti educirani tijekom tjedan dana intenzivnih edukacija, nakon čega slijedi mjesec dana aktivnog samostalnog rada uz praćenje i mentorstvo. Svi pojedinci ili timovi koji imaju vlastite poslovne ideje ili su započeli sa razvojem inovativnih IT proizvoda, imat će priliku sudjelovati u programu i napraviti korak dalje u razvoju priče o vlastitom poduzetničkom uspjehu.

Najbolji među polaznicima programa dobit će i dio financijskih sredstava iz fonda od 30 000 kuna, i to na način da će prvoplasirani dobiti 15 000 kuna, drugoplasirani 10 000 kuna, a trećeplasirani 5 000 kuna. Ne zaboravimo da su u tijeku i pripreme za renovaciju ICT centra Splitsko-dalmatinske županije, gdje će uz veliki coworking prostor, startup tvrtkama biti omogućeni i uredski prostori pa će i na taj način ICT županija pružiti pomoć i podršku tvrtkama koji započinju inovativne IT projekte.

Više informacija o mentorima, rasporedu i aktivnostima saznajte na: www.ictzupanija.hr/startIT.

Prijavite svoj projekt, jer od ove jeseni uz podršku ICT županije, brojnih mentora i poduzetnika imate priliku započeti vlastitu IT priču!