Startale su prijave za ST-@rt

05_04_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: start-festival.com
Startale su prijave za ST-@rt

Otvorene su prijave za Festival autorskih bendova ST-@rt 2017 koji će se održati na Tvrđavi Gripe 22., 23. i 24. lipnja (open air). Rok za prijavu je 10. svibnja.

Otvorene su prijave za Festival autorskih bendova ST-@rt 2017 koji će se održati na Tvrđavi Gripe 22., 23. i 24. lipnja (open air). Svrha festivala je afirmacija autorskih bendova sa dalmatinske glazbene scene i autorskih bendova i izvođača iz cijele regije.

Na festivalu mogu sudjelovati svi bendovi koji imaju najmanje 3 autorske skladbe. Žanr glazbe i dobna granica nisu uvjetovani. Za prijavu je potrebno poslati biografiju benda koja mora sadržavati popis članova benda, godinu rođenja pojedinih članova te koji instrument sviraju. Potrebno je navesti godinu osnutka benda te nekoliko riječi o zvuku kojem bend teži kao i glavnim uzorima. Osim e-mail adrese bend je dužan dostaviti i kontakt mobitel.

Bendovi moraju priložiti snimku 2 autorske pjesme u mp3 formatu. Kvaliteta snimke nije bitna koliko kvaliteta same pjesme, a mogu se koristiti snimke s probi, nastupa, demo snimke.

Prijava se šalju na mail [email protected]. Subject/naslov e-maila treba biti: Prijava - ime benda.

Broj bendova koji će se natjecati je ograničen programskom shemom.

Rok za prijavu: 10.svibnja.

Više informacija na službenim stranicama festivala.