SRF: Prva natjecateljska večer

SRF: Prva natjecateljska večer

Prva natjecateljska večer Split Rock Festivala ovoga petka u Legends baru na Bačvicama donosi četiri žanrovski različita benda koji će se u pola sata potruditi uvjeriti žiri i publiku da upravo oni zaslužuju prolazak u drugi krug.

Prva natjecateljska večer Split Rock Festivala ovoga petka s početkom u 22 sata u Legends baru na Bačvicama donosi četiri žanrovski različita benda koji će se u pola sata potruditi uvjeriti žiri i publiku da upravo oni zaslužuju prolazak u drugi krug.

Prvi će se na pozornicu popeti splitski pleSKA, koji će veselim ritmovima sigurno opravdati svoje ime, a nakon njih za ljubitelje nešto žešćeg zvuka stižu zagrebački Free Ride. Pošto među uzorima navode bendove poput Metallice i Pantere – sigurno će biti headbanganja! Sljedeći su na redu iskusni splitski hard rockeri Hladan tuš, koji su na sceni još od devedesetih, a prvu će večer zaključiti One Possible Option, alternativni rockeri iz Rijeke.

Dobrodošlo osvježenje u gradu, Legands bar, nudi jako jednostavno rješavanje dileme kamo u petak navečer, kao i priliku da za svega 10 kuna podržite scenu i odlučite koji bend nastavlja natjecanje…

Info zona Facebook