Split fotomaraton

Split fotomaraton

U organizaciji Fotokluba Split, u subotu 16. rujna 2017. održat će se Split fotomaraton 2017. Prijave traju do 15. rujna 2017., a ako ostane mjesta prijaviti se možete i na sam dan natjecanja.

U organizaciji Fotokluba Split, u subotu 16. rujna 2017. održat će se Split fotomaraton 2017., a start natjecanja će biti u 11 h na Prokurativama ispred kavane Bellevue.

Natjecanje je zamišljeno tako da unutar određenog vremenskog perioda natjecatelji moraju fotografirati određen broj fotografija prema zadanim temama i fotografije moraju biti snimljene redoslijedom kojim su zadane.

Na Split fotomaratonu mogu sudjelovati svi, profesionalni i amaterski fotografi iz Hrvatske i inozemstva, a uvedena je i kategorija za natjecatelje do 18 godina.

Partner ovogodišnjeg Split fotomaratona je udruga Naš Hajduk, a jedina tema koja je poznata prije samog natjecanja zove se „Za sva vrimena!“. Pobjednik te teme kao nagradu dobit će dres Hajduka s potpisima svih prvotimaca Hajduka, a ukupni pobjednik fotomaratona loptu s potpisima svih prvotimaca. Popis svi nagrada i pravila natjecanja možete pogledati na službenoj Facebook stranici.

Prijave traju do 15. rujna 2017. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 50 kn za članove Fotokluba Split, a za ostale 70 kn. Natjecanje je limitirano na 100 sudionika, a ako ostane mjesta prijaviti se možete i na sam dan natjecanja, ali tada kotizacija za sve iznosi 80 kn.

Info zona Facebook