Struja i ulaznice za rock srpanj!

14_03_2012 / 22:51h
Struja i ulaznice za rock srpanj!

Sa sigurnošću možemo potvrditi ova dva iznimna koncerta - grupe The Cult i grupe Guns and Roses u srpnju. Ulaznice za Cult su u već nekoliko dana prodaji, a za G'n'R će biti puštene u četvrtak ...

 - Pronašli smo rješenje za uključenje električne energije kako bi se Spaladiumu omogućilo operativno funkcioniranje i kako bi se osigurala sigurnost objekta. Sa sigurnošću možemo potvrditi ova dva iznimna koncerta - grupe The Cult i grupe Guns and Roses u srpnju, koja su kruna našeg dvoipolgodišnjeg rada. Ulaznice za Cult su u već nekoliko dana prodaji, a za G'n'R će biti puštene u četvrtak - istakao je direktor Spaladium arene Srđan Žižak.

Ponovimo, Guns and Roses – ikone svjetskog rock and rolla nastupit će u Spaladium areni 17. srpnja, ulaznice se puštaju u prodaju u četvrtak i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, kao i na blagajni Spaladium arene. Cijene ulaznica su: 290 kuna parter, 320 kuna tribine, 350 Golden Circle te 500 kuna VIP.

Ulaznice za koncert grupe The Cult, koji će se održati 03. srpnja već su u prodaji, a cijena ulaznica je do 24. ožujka 190 kuna, a nakon tog datuma cijena će bit 220 kuna za parter i 240 kuna za tribine.