Snimaj za Google Street View!

Snimaj za Google Street View!

Ako misliš da je Google Street View propustio nešto važno, lijepo, zanimljivo ili zabavno – imaš priliku na leđa staviti Trekker i doprinijeti kvaliteti ovog jedinstvenog servisa...

Google Street View zavirio je u mnoge uličice i skrivene kutke planeta, ali ako misliš da je propustio nešto važno, lijepo, zanimljivo ili zabavno – imaš priliku na leđa staviti Googleov Trekker, uređaj za snimanje panoramske fotografije i doprinijeti kvaliteti ovog jedinstvenog servisa. Za početak se potrebno prijaviti putem jednostavnog online obrasca, a najteži je zadatak propješačiti rutu s ruksakom teškim 19 kilograma u kojem se nalazi Trekker.

Prvi trekkeri već su u pogonu pa je tako nedavno nadodan Street View japanskog otoka Gunkanjime, proslavljenog u Bondovom filmu Skyfall.

Snimke Splita dijelom su obnovljene pa ispred Info zone više nema parkirane mješalice betona, ali ozbiljno razmišljamo pomoći Googleu da još bolje upozna Get, Varoš, Marjan... Želiš li nam se pridružiti, javi se na info@infozona.hr ;)

Info zona Facebook