Smotra splitskog Sveučilišta

26_11_2013 / 15:03h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: fesb.hr
Smotra splitskog Sveučilišta

Smotra Sveučilišta u Splitu ove će se akademske godine održati 29. i 30. studenog. Svi zainteresirani moći će na jednom mjestu dobiti sve informacije o uvjetima upisa, ECTS sustavu, uvjetima smještaja, studentskom životu...

Smotra Sveučilišta u Splitu ove će se akademske godine održati 29. i 30. studenog u vremenu od 9 do 20 sati na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

Svi zainteresirani moći će na jednom mjestu dobiti sve informacije o uvjetima upisa na 11 fakulteta, umjetničku akademiju i četiri sveučilišna odjela koje čine splitsko sveučilište te dobiti odgovore na pitanja o preko 150 studijskih programa koje se izvode na sastavnicama splitskog Sveučilišta.

Dostupne će im biti i informacije o ECTS sustavu za prijenos i prikupljanje bodova, kao i o uvjetima smještaja, studentskom životu te mogućnostima zapošljavanja nakon završenog studija. Na štandovima će se predstaviti i druga sveučilišta u Hrvatskoj, institucije, primjerice Hrvatski zavod za zapošljavanje, i studentske udruge.