Smogovci party

13_04_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Radio Kampus
Smogovci party

Radio Kampus organizira svoj drugi party u Split Circus-u. Tematski Smogovci party održat će se u tonu osamdesetih i devedesetih. Ulaz je 10 kuna. Radio Kampus prvi je online splitski studentski radio koji je s emitiranjem započeo u listopadu prošle godine.

Radio Kampus poziva na Smogovci party koji će se održati u petak, 13. travnja, u baru Split Circus s početkom u 21 sat. Ovo je drugi party koji Radio Kampus organizira u prostoru Split Circus-a sa željom da mladima ponude drugačiju vrstu zabave.

Party će se održavati u tonu osamdesetih i devedesetih, a za sve one koji su pratili avanture Mazala, Cobre, Dade, Pere i svih ostalih likova osigurali smo večer u kojoj će se pobuditi nostalgija, ali i dobre uspomene. Iz zvučnika će treštati hrvatski tresh, ulaz je 10 kuna, a na vama je da uskočite u jeans i zaplešete. Razbijte mit o nesretnom petku 13., učinite ga nezaboravnim i vratite se s Kampusovcima u prošlost.

Radio Kampus prvi je online splitski studentski radio koji je s emitiranjem započeo u listopadu prošle godine. Pokrenut kao projekt udruge Studenti za studente Split, isključivo je neprofitabilna organizacija, a svi koji sudjeluju u emitiranju i stvaranju radijskog programa su mladi volonteri. Radijski program svojim sadržajem informira, zabavlja i poučava sve svoje slušatelje, bili oni studenti ili ne. Zbog nedostatka studija novinarstva u Splitu, ovo je prilika i da svi koji gaje ljubav prema novinarstvu steknu kvalitete i iskustvo koje će im pomoći u budućem životu.