Smjena u Studentskom zboru

27_01_2013 / 10:28h
Smjena u Studentskom zboru

Niti dva mjeseca nakon što je izabrana za predsjednicu Studentskog zbora splitskog Sveučilišta Nataša Vučemilović-Alegić je smijenjena. Zamijenio ju je, do novih izbora u ožujku, Marin Ajduk.

Niti dva mjeseca nakon što je izabrana za predsjednicu Studentskog zbora splitskog Sveučilišta studentica Biofizike na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Nataša Vučemilović-Alegić je smijenjena. Zamijenio ju je, do novih izbora u ožujku, Marin Ajduk, student FESB-a, koji je do tada bio njen zamjenik – piše Dalmacijanews.

- Najveći mi je cilj onaj koji se ne čini spektakularan - animirati studente i oživjeti studentski život u Splitu - rekla je sada već bivša predsjednica u razgovoru u studenom prošle godine, no čini se da su upravo prevelika očekivanja presudila njenoj funkciji.

Novi predsjednik pohvalio se raspisanim natječajem za studentske projekte u vrijednosti od 300 tisuća kuna te organizacijom desetak odbora kako bi što više studenata moglo sudjelovati u radu Zbora, a najavio je i prve Dane kulture.