Slikaj svjetlom!

08_08_2015 / 20:58h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Split Film Festival/Press
Slikaj svjetlom!

Otvorene su prijave za besplatnu radionicu Slikanje svjetlom / Light Painting koje će se održati od 31. kolovoza do 3. rujna. Rok za prijavu je 27. kolovoza.

Povodom obilježavanja Međunarodne godine svjetlosti i tehnologija zasnovanih na svjetlu, Splitski filmski festival u sklopu Posebnog programa 20. festivalskog izdanja organizira besplatnu radionicu Slikanje svjetlom / Light Painting koja će se održati u Splitu od 31. 8. do 3. 9. 2015.

Voditeljica radionice je dr. sc. Maja Strgar Kurečić, docentica na Grafičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom na području digitalne fotografije.

Polaznici će se upoznati sa tehnikom slikanja svjetlom kroz predavanje i praktičan rad. Kroz primjere će se analizirati način snimanja i razmijeniti ideje i savjeti za slikanje svjetlom, koji će se na samoj radionici moći i isprobati.

Uvjeti za prijavu su osnovno znanje o fotografiji te posjedovanje vlastitog digitalnog SLR fotoaparata.

Prijave se primaju putem obrasca na web stranici festivala

Rok za prijavu je 27. 8. 2015.

Radionicu organizira Splitski filmski festival u suradnji sa Grafičkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i odjelom Dizajna vizualnih komunikacija Umjetničke akademije u Splitu.