Škrtice stižu u Quasimodo

18_11_2014 / 13:40h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Fb
Škrtice stižu u Quasimodo

Škrtice je ime novog benda koji čine legendarni Zoran Kostić Cane iz Partibrejkersa i članovi nekoliko kultnih beogradskih bendova, koji će u subotu, 22. 11., prvi put nastupiti u Splitu - u klubu Quasimodo.

Škrtice je ime novog benda koji predvodi legendarni Zoran Kostić Cane iz Partibrejkersa i koji će u subotu, 22. 11., prvi put nastupiti u Splitu - u klubu Quasimodo.

Uz Canu bend čine također iskusni glazbenici, članovi nekoliko kultnih beogradskih bendova, a to su Veliki Prezir (Kole na gitari), Jarboli (Boris na gitari) i Straight Mickey and the Boyz (Boca na basu i Danilo na bubnjevima).

Škrtice se opisuju kao bend koji zvuči psihodelično, sirovo, oštro,uz puno emocija i osvrta na život koji se događa oko nas i u nama a glazbu definiraju kao eksplozivnu smjesu u kojoj ima svega od punka, hard rocka, new wavea, hard corea do eksperimentalne muzike.

Kako to sve zvuči uživo, može se provjeriti na subotnjem koncertu (koji je najavljen kao hit jeseni), a ulaznice su, po cijeni od 40 kuna, u pretprodaji u klubu.