Siječanj u Kameleonu

07_01_2015 / 09:56h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Siječanj u Kameleonu

Kameleon je za prvi mjesec u novoj godini pripremio čitav niz partija i druženja - od četvrtka iza posla do groznice subotnjih večeri, a na jednu od njih stiže i londonski Nathan Coles.

Kameleon je za prvi mjesec u novoj godini pripremio čitav niz partija i druženja - od četvrtka iza posla do groznice subotnjih večeri.

Čevrtkom je i dalje tu najpopularnija zabavu u gradu After Work Party uz nezaobilazni Bravo Band i besplatan ulaz svima (15., 22. i 29. siječnja), a u četvrtak, 8. siječnja Kameleon predstavlja specijalni After Work Party uz bend iznenađenja.

Petkom zabavljaju i slamaju srca uz ex-Yu pjesmaricu popularni Dikatatori (2., 9., 16., 23. i 30. siječnja), pri čemu je do ponoći ulaz besplatan svima, a iza ponoći se naplaćuje samo muškom rodu – 20 kuna.

Za sve željne partija, ekskluzivnih stranih gostovanja i plesa do jutra spremne su E!Nights subote. Tako će 10. siječnja gostovati berlinski DJ i producent Ben Rau uz rezidenta Mariana Mateljana (ulaz do ponoći 30 kuna, a iza ponoći 40 kuna); 17. siječnja za muziku se brinu Ivan Dudda i Ante Jakir (do ponoći besplatan ulaz, a iza ponoći 20 kuna); 24. siječnja u Kameleon stiže londonska tech-house legenda Nathan Coles uz asistenciju MJ Suddanija i Pillea (ulaz do ponoći 30 kuna, a iza ponoći 50). Posljednja subota u mjesecu ispratit će se uz Slick Things te Malika i Antu Jakira (do ponoći besplatan ulaz, a iza ponoći 20 kuna).

U pogonu je i Kameleonov Pussywagon – besplatni taksi (s mini podijem i disko kuglom koji omogućuju partijanje i na putu do kluba), za koji se vožnja može rezervirati pozivom na broj 099 266 2100, iza 22 h.