SFF traži volontere

SFF traži volontere

Splitski filmski festival traži volontere. Rok za prijavu je 1. rujna.

Otvorene su prijave za volontiranje na 22. Splitskom filmskom festivalu, koji će biti održan od 9. do 16. rujna 2017. godine.

Uz organizatore STFF-a i popratne službe, veliki angažman u realizaciji različitih aktivnosti, svake godine dolazi i od brojnih volontera. Nova ekipa, skupa s volonterima koji već godinama rade na STFF-u, imat će priliku za upoznavanje s raznim segmentima zahtjevne festivalske organizacije, koja predstavlja poseban izazov za ljubitelje sedme umjetnosti. Volontiranje na Splitskom filmskom festivalu jedinstvena je prilika za nove kontakte, kao i upoznavanje stranih i domaćih sudionika festivala.

Budite dio festivalske ekipe i uključite se u jednu od službi: Hospitality (zadužena za domaće i međunarodne goste), Press (press i predstavljanje programa – društvene mreže), Tehnička služba (prijem kopija, projekcije filmova) te Ostalo (drugi važni poslovi vezani za realizaciju Festivala).

Punoljetnost je uvjet, a poželjno je poznavanje rada na računalu i znanje engleskog jezika. Položen vozački ispit B kategorije je prednost, ali nije uvjet.

Prijave se šalju mailom na info@splitfilmfestival.hr.

Rok za prijave je 1. rujna.

Info zona Facebook