Sax vikend

25_10_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Glazbena mladež Split
Sax vikend

Glazbena mladež Split poziva mlade glazbenike da se prijave za sudjelovanju na 1st SAX WEEKEND IN SPLIT. Sudionici su podijeljeni u dvije kategorije: aktivni i pasivni sudionici. Predavanja s aktivnim sudionicima bit će održavana u obliku individualne nastave.

Glazbena mladež Split s ponosom predstavlja i poziva mlade glazbenike da se prijave za sudjelovanju na 1st SAX WEEKEND IN SPLIT koji će se održati od 28. do 30. listopada.

Sax Weekend okuplja vrsne svjetske saksofoniste: Hansa de Jonga s Kraljevskog konzervatorija u Antwerpenu, Dragana Sremeca i Tomislava Žužaka s Muzičke akademije u Zagrebu te domaćina, Gordana Tudora s Umjetničke akademije u Splitu.

Cilj je ovog usavršavanja omogućiti mladim saksofonistima dodatno usavršavanje njihovih tehničkih vještina, usvajanje novih znanja te na taj način doprinijeti njihovom umjetničkom rastu i razvoju, kao i približiti i probuditi želju kod djece i mladeži za obrazovanjem na ovom instrumentu. Klasa saksofona Umjetničke Akademije Sveučilišta u Splitu kroz kratki period iznjedrila je velik broj mladih i uspješnih solista na instrumentu ali i što je možda još i važnije, velik broj studenata koji već rade kao pedagozi u glazbenim školama južne Hrvatske i nadogradnja njihovog znanja naš je glavni cilj.

Sudionici su podijeljeni u dvije kategorije: aktivni i pasivni sudionici. Predavanja s aktivnim sudionicima bit će održavana u obliku individualne nastave.

Dodatne informacije možete dobiti putem telefona 021/482-400 ili na mail [email protected].