Sajam poslova u Županiji i EU

20_03_2014 / 13:51h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: hzz.hr
Sajam poslova u Županiji i EU

Sajam poslova i Europski dan poslova održat će se 21. ožujka u Splitu. Mladi, ali i svi drugi zainteresirani za sezonsko zapošljavanje u ugostiteljstvu i turizmu imat će priliku predstaviti se poslodavcima i EURES-ovim savjetnicima iz deset članica EU.

Splitski područni ured Hrvatskog zavoda za zapošljavanje organizira 7. Sajam poslova i 2. Europski dan poslova koji će se održati 21. ožujka 2014. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, s početkom u 11:00 sati.

Hrvatski zavod za zapošljavanje organizira Sajam poslova radi povećanja mogućnosti zapošljavanja, dostupnosti i razmjene informacija, usklađivanja ponude i potražnje te stvaranju partnerskih odnosa među svim dionicima tržišta rada.

Na Sajmu će sudjelovati i poslodavci iz brojnih djelatnosti s područja Splitsko-dalmatinske županije, no imat će i europsku komponentu. Naime, Hrvatski zavod za zapošljavanje i EURES Hrvatska organiziraju Europski dan poslova pod nazivom Split the Jobs. Svrha je događaja mladim nezaposlenima pružiti informacije o EURES-ovim inicijativama, kao i o mogućnostima koje postoje na europskom tržištu rada. Mladi, ali i svi drugi zainteresirani za sezonsko zapošljavanje u ugostiteljstvu i turizmu imat će priliku predstaviti se poslodavcima i EURES-ovim savjetnicima iz deset država članica EU.

Cjelodnevni događaj s početkom u 11:00 sati i završetkom u 17:00 sati moći će se pratiti na stranici europeanjobdays.eu/split gdje je dostupan i raspored događanja.