RIT traži zvijezdu za stipendiju

18_04_2014 / 10:26h  |  Autor: I. Z.
RIT traži zvijezdu za stipendiju

RIT Croatia već devetu godinu zaredom organizira natjecanje iz engleskog jezika i prezentacijskih vještina. Pobjednicima natjecanja dodjeljuju se stipendije za preddiplomske studije na RIT-u u vrijednosti do 7 000 eura.

RIT Croatia već devetu godinu zaredom organizira natjecanje iz engleskog jezika i prezentacijskih vještina, a nosi naziv Potraga za zvijezdom RIT Croatia. Pobjednicima natjecanja dodjeljuju se vrijedne stipendije.

Stipendije su nepovratna novčana sredstva iskoristiva za upis na stručne preddiplomske studije RIT Croatia: Menadžment u turizmu hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb), Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb). Iznos ostvarene stipendije važeći je za upis u akademskoj godini 2014/2015. te se dijeli na sve četiri godine studija.

Natjecatelji se natječu za pet vrijednih stipendija u iznosima od 2000 do 7000 eura za studij u Dubrovniku ili u Zagrebu.

U sklopu natjecanja, održat će se test iz poznavanja engleske gramatike, vokabulara i čitanja s razumijevanjem te prezentacija i izlaganje na unaprijed zadanu temu.
Natjecanje će se održati u subotu, 26. travnja 2014., na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu. Za prijavu je potrebno ispuniti prijavni obrazac.

Rok za prijavu: 23. travnja 2014.