Razmjena mladih u Šibeniku

06_02_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Udruga Argonauta
Razmjena mladih u Šibeniku

Udruga Argonauta traži 5 pet sudionika za hrvatski tim razmjene mladih pod nazivom 'Stop, drop and role!' na temu klimatske promjene i šumskih požara. Razmjena će se održati od 6. do 15. travnja 2019. u Šibeniku.

Udruga Argonauta traži 5 pet sudionika za hrvatski tim razmjene mladih pod nazivom 'Stop, drop and role!' na temu klimatske promjene i šumskih požara. Razmjena će se održati od 6. do 15. travnja 2019. u Šibeniku gdje će 36 mladih iz 6 zemalja (Makedonija, Portugal, Italija, Rumunjska, Hrvatska i Turska) raditi skupa na programu razmjene.

Na razmjenu se mogu prijaviti mladi između 18 i 26 godina iz bilo kojeg dijela Hrvatske. Ciljevi razmjene su podići svijest 36 mladih ljudi o klimatskim promjenama, istražiti i proširiti znanje sudionika o požarima u prirodi, naučiti mlade kako spriječiti požare i pružiti prvu pomoć te stvaranje moderne izložbe koja će biti otvorena za lokalnu zajednicu u Šibeniku.

Sudionici razmjene će vježbati timski rad, prezentacije, javni nastup i aktivnosti rješavanja problema. Jezik razmjene je engleski.

Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac koji se nalazi na LINKU.

Rok za prijavu: 15. veljače.

Sudionicima su pokriveni svi troškovi smještaja, punog pansiona i prijevoza (do 150 kuna).

Više informacija u Info packu.