Radionica o diskriminaciji

Radionica o diskriminaciji

Kuća ljudskih prava Zagreb, Europska antirasistička mreža i Inicijativa mladih za ljudska prava pozivaju na radionicu 'Protiv diskriminacije na lokalnoj razini'. Radionica će se održati u Splitu u četvrtak, 29. studenog, od 15 do 18 sati.

Kuća ljudskih prava Zagreb, Europska antirasistička mreža i Inicijativa mladih za ljudska prava pozivaju predstavnike/ce udruga civilnog društva, aktiviste/ice, studente/ice, članove/ice savjeta mladih i ostale zainteresirane građane/ke Grada Splita i okolice da nam se pridruže na radionici 'Protiv diskriminacije na lokalnoj razini'.

Radionica će se održati u Splitu četvrtak, 29. studenog u vremenu od 15 do 18 sati.

Sudionici/e radionice imat će priliku saznati više o suzbijanju diskriminacije i zaštiti ljudskih prava kao i metodama i tehnikama zagovaranja te će im se pružiti mogućnost da zajedno i u suradnji s gradskim tijelima doprinose stvaranju lokalne strategije za suzbijanje diskriminacije i zaštiti i promociji ljudskih prava u svom gradu.

Kako biste se prijavili za sudjelovanje potrebno je ispuniti prijavnicu koja se nalazi na ovom linku.

Prijaviti se možete i na e-mail adresu klara@kucaljudskihprava.hr tako da nam pošaljete vaše ime i prezime, grad iz kojeg dolazite i jeste li član/ica neke organizacije.

Radionica se provodi u sklopu projekta ‘Mreža gradova i civilnog društva za suzbijanje rasizma i diskriminacije’, a čiji je cilj unapređenje mehanizama zaštite od diskriminacije i rasizma na lokalnoj razini kroz suradnju organizacija civilnog društva i gradskih uprava te razvoj strategija za promociju tolerancije i uključivosti.

Info zona Facebook