Na radiju o festivalima i okolišu

Na radiju o festivalima i okolišu

Info zona na radiju i ovog petka donosi najave događanja u Splitu i okolici te zanimljive sugovornike. Pričat će se o dalmatinskom điru FMFSa, zadarskom JUMFu, zaštiti okoliša...

Info zona na radiju i ovog petka donosi najave događanja u Splitu i okolici te zanimljive sugovornike. Saznat ćete novu lokaciju dalmatinskog đira Festivala mediteranskog filma, uživo čuti prve dojmove i taktove trodnevnog glazbenog programa Jader urban music festivala koji je u Zadar doveo najaktualnije izvođače regije te poslušati razgovor na temu zaštite okoliša, klimatskih promjena i obnovljive energije.

U utorak, 26. lipnja u 11 sati u sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice u Splitu održat će se prva tribina iz ciklusa Klimatske promjene, zaštita okoliša, obnovljiva energija: Što nam donosi članstvo u EU. Tom prigodom će u prilogu EUformiraj se! gostovati profesor Roko Andričević.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj emisije odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.

Info zona Facebook