Novi petak, nova emisija!

18_05_2012 / 08:12h
Novi petak, nova emisija!

Novi petak u radijski eter od 19 sati donosi novu Info zonu na radiju, a s njom i više od sat vremena novih razgovora i informacija o mladima i za mlade. Pričat će se o montipajtonovskoj predstavi, norijadi, pravu na informaciju, treningu u Zadru...

Novi petak u radijski eter od 19 sati donosi novu Info zonu na radiju, a s njom i više od sat vremena novih razgovora i informacija o mladima i za mlade…

U razgovoru s Hrvojem Dukićem i Jurom Arasom saznat ćete više o zadarskoj amaterskoj družini Verdi koja će se u subotu predstaviti splitskoj publici sa Predstavom bez imena - komedijom u montipajtonovskom stilu.

Uživo u eter Radio Splita javit će se Nikola i Tihana te prenijeti doživljaj sa prve splitske norijade na Zvončacu.

Niz javnih akcija u sklopu kampanje Informacija uPRAVO sad! povod su za razgovor sa Sanjom Vuković Čović, članicom upravnog odbora Europske agencije za informiranje i savjetovanje mladih ERYICA-e. U prilogu EUformiraj se! tako ćemo saznati na koje su mladi sve načine poslali poruku da imaju pravo na provjerene, točne i pravovremene informacije, ali i saznati informacije o aktualnim natječajima, pozivima i stipendijama.

Nakon vijesti u 20 sati Emina iz zagrebačke udruge Igra predstavit će trening pod nazivom More opportunities koji organiziraju u Zadru.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj emisije odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.