Na radiju za mlade nema suše!

30_03_2012 / 11:25h
Na radiju za mlade nema suše!

Ni ovog petka radijski eter neće presušiti informacijama o mladima i za mlade te će ponovno u emisiji Info zona na radiju ponuditi još više od najave tjednih događanja i dobre glazbe...

Ni ovog petka radijski eter neće presušiti informacijama o mladima i za mlade te će ponovno u emisiji Info zona na radiju ponuditi još više od najave tjednih događanja i dobre glazbe.

Ines Rudan i Igor Bergam, članovi šibenske udruge P.A.R.K., pričat će o projektu Šibenik u očima mladih u sklopu kojeg će se održati izložba fotografija kojom mladi Šibenčani prikazuju vlastite vizije grada te koncert na prostoru parkirališta bivšeg TEF-a na kojem će nastupiti Goran Bare & Majke, Fakofbolan i Filip Motovunski.

Ana Dalbello Radovniković bit će gošća priloga EUformiraj se! te će pričati o nedavnim iskustvima edukacije na Malti koja joj je dala priliku da upozna mlade vršnjake iz šest europskih zemalja te primijeni i obogati vlastita znanja o kazališnim tehnikama u radu s mladima. Čut ćete i neke prilike kako i sami možete sudjelovati na sličnim edukacijama, stjecati nova znanja i upoznavati nove ljude i kulture.

Dobra priprema za vikend je i dobra knjiga u ruci pa će najbrži birači telefonskog broja zaslužiti jedan od dva primjerka zanimljivog krimića Pritužbe Ian Rankina.


Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj emisije odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.