Prilike i iskustva cirkusa

26_01_2012 / 23:59h
Prilike i iskustva cirkusa

Info zona na radiju otkrit će što studentima i nezaposlenim mladim osobama nudi Bussines Incubator caffe, čut ćemo i bogata i zanimljiva europska iskustva Antonie Kuzmanić...

Osim što će najaviti zanimljiva događanja u Splitu i okolici, emisija Info zona na radiju rezimirat će i ponudu ovogodišnje Noći muzeja te otkriti što studentima i nezaposlenim mladim osobama nudi Bussines Incubator caffe.


Prilog EUformiraj se! informirat će vas o novim natječajima koji vam otvaraju vrata novih iskustava i poznanstava s druge strane granice. Čut ćemo i bogata i zanimljiva europska iskustva Antonie Kuzmanić, članice splitske cirkuske kompanije Room 100 koja je prošle godine uvrštena među deset najperspektivnijih u Europi.


Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj emisije odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.