Radio na cesti prema Rijeci

09_10_2014 / 22:47h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Mario Vidić, arhiv
Radio na cesti prema Rijeci

Ovoga petka i subote ekipa KLFM-a gostuje u rijeci projektom Radio na cesti i donosi koncerte, DJ nastupe te radionicu za pokretanje streaming radija!

Ovoga vikenda glazbeno-radijski kolektiv KLFM (Kunst & Liebe Frequency Machine) donosi projekt Radio na cesti u Rijeku.

Kao zagrijavanje, u klubu Palach se u petak, 10. listopada, predstavlja mladi riječki bend Jonathan te splitske snage produkcije i groovea - Cuisine Dub i Dave Barrows, a u subotu KLFM-ovci donose malu školu i vodič za pokretanje streaming radija te glazbu uživo u gradskom ambijentu, bez velike bine i superglasnog razglasa.

Radionica pod nazivom Radio out of the box održat će se u prostoru udruge Drugo more (Korzo 28), u subotu od 12 do 14 sati, a polaznici će saznati sve potrebne informacije - konceptualne, tehničke i programske - za pokretanje communitiy radija, te razloge zabog kojih je takav oblik medija potreban u društvu danas.

Nastavak druženja s KLFM-ovcima zakazan je na Kontu, gdje će od 17 do 23 sata nastupati Pjover, Vladimir Kuzman, Gracin, The Marshmallow Notebooks, Marinada, The Chweger i The Orange Strips.

Projekt Radio na cesti realiziran je uz potporu mreže udruga Clubture, zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture, Grada Zagreba, te udruga OSA Media Labin i Drugo more Rijeka.