Quasi se vraća

07_10_2015 / 13:14h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Quasi se vraća

Nakon standardne ljetne pauze, tijekom koje je bio pretvoren u hostel, splitski Quasimodo opet oblači klupsko odijelo. Program u Quasimodu počinje 9. listopada, a uz standardna događanja najavljuju i novosti.

Quasimodo novu klupsku sezonu otvara 9. listopada uz DJ Reu i program 4Real, a puštat će se hip-hop, r'n'b, indie dance i još štošta. Do 00.30 h ulaz je besplatan a cijene pića su 33% jeftinije, a od 00.30 ulaz je 10 kuna a cijene pića standardne.

DJ David Hasselhoff brinut će se se za muziku i zabavu u subotu 10. listopada, od 22 h, a ulaz i piće isti su kao i za prethodnu večer.

Za novu sezonu, odnosno za razdoblje od listopada 2015. do lipnja 2016. pripremljen je program sastavljen od standardnih live koncerata i DJ večeri. DJ program i dalje će svaki mjesec uključivati novo DJ ime u sklopu programa Gost DJ.

Novost u ovoj sezoni jest novi glazbeni program koji će splitskoj publici predstavljati hrvatsku kantautorsku scenu, ali u nešto drugačijem formatu. Akustični program starta u studenom. Nova izdanja popularnih književnih večeri Bookvica s voditeljicom Patricijom Vodopijom ove jeseni ugostit će Dragu Hedla i Predraga Lucića, Zlatka Galla, Juricu Pavičića i mnoge druge.

Nastavlja se i s dramskim programom koji se skriva iza naziva Quasi Teatar, Quasi Cabaret i Quasi Stand-up show, a u sklopu kojega organizatori posebno ističu suradnju s kazalištem Playdrama.

Nastavit će se i s pub kvizom Quizimodo koji uređuje i vodi pisac i novinar Renato Baretić. Kao i do sada program će se obogatiti i nekim drugim idejama: tematskim večerima, slušaonicama, prezentacijama...