Što je muškarac bez trikova?

11_11_2013 / 10:52h  |  Autor: I.Z.
Što je muškarac bez trikova?

Iluzionist (koji ne napreduje) Luka Vidović i redatelj (koji stagnira) Mario Kovač predstavit će kombinaciju stand-up komedije i iluzionizma - Što je muškarac bez trikova - 15. 11. u 21 i 30 u klubu Quasimodo.

Špičkovina – Zagreb – Split: nije riječ o hrvatskoj verziji proizvoda Trotterovih (London – Paris – Peckham), nego o dosadašnjoj putanji iluzionističko-satiričke predstave Što je muškarac bez trikova, čiji su autori Luka Vidović i Mario Kovač. Naime, nakon pretpremijere u Špičkovini i premijere u Zagrebu, predstava koja se naizgled nespojivim spojem iluzionizma i satire obrušava na političare, glumce, pjevače i ostale estradnjake stiže u Split.

Iluzionist (koji ne napreduje) Luka Vidović i redatelj (koji stagnira) Mario Kovač predstavit će kombinaciju stand-up komedije i iluzionizma 15. 11. u 21 i 30 u klubu Quasimodo.

Kako se obogatiti u par lakih koraka, kako pronaći osobu vašeg života, kome čaj za debljanje nije pomogao, kako se igraju nenamještene nogometne utakmice, tko si može priuštiti kavu na Stradunu – odgovore na ta pitanja, a i na mnoga druga, dobit će svi posjetitelji zahvaljujući ekipi iz kluba Quasimodo koja, nakon Čelićevog Hotela Memorial, nastavlja s nečim što bismo mogli nazvati klupskim teatrom i tako nudi Splićanima alternativni teatar u alternativnom ambijentu.

Porukom na našem fejsu pošaljite nam ime, prezime i razlog slanja pa možda dobijete ulaznice >> www.facebook.com/portal.infozona

www.facebook.com