Putuj Europom u minibusu

31_01_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: youthpress.org
Putuj Europom u minibusu

Road Trip Project traži 8 pojedinaca koje će poslati na putovanje Europom u proljeće i ljeto 2018. godine.Snimi kratki video do 11. veljače i putuj Europom u minibusu. Prijaviti se mogu svi zainteresirani iznad 18 godina koji imaju putovnicu države Europske unije.

Road Trip Project traži 8 pojedinaca koje će poslati na putovanje Europom u proljeće i ljeto 2018. godine.

Road Trip Project je inicijativa Odjela za regionalnu i urbanu politiku Europske unije. Četiri dua će proputovati Europu u minibusu. Na putovanju će se susresti s lokalcima, otkriti projekte koji su ljudima promijenili život, istražiti nepoznata mjesta i predivne krajolike.

Odabrani kandidati će snimati svoje priče i objavljivati ih. Na kraju svakog putovanja njihova putovanja će se prikazat u filmu i online vodiču za putovanje Europom po manje poznatim putovima.

Prijaviti se mogu svi koji imaju putovnicu europske unije (ili potvrdu o prebivalištu s dozvolom za putovanje unutar Europske unije) koja vrijedi bar do prosinca 2018. godine i koji su slobodni za putovanje od mjeseca dana u jednom od ovih perioda:
• Od sredine travnja do sredine svibnja 2018.
• Od sredine svibnja do sredine lipnja 2018.
• Od kraja lipnja do kraja srpnja 2018.
• Od kraja srpnja do kraja kolovoza 2018.

Svi sudionici moraju se moći izraziti i sporazumjeti na engleskom jeziku.

Za prijavu je potrebno snimit video od 60 sekundi u kojem ćeš reći nešto o sebi, o svojoj motivaciji da se pridružiš projektu i zašto bi baš tebe trebali izabrati. Kada ispuniš prijavnicu dobit ćeš e-mail sa linkom za stranicu gdje ćeš učitati svoj video. Nakon učitavanja video dobit ćeš mail potvrde sa linkom na svoj profil gdje možeš pratiti stanje tvoje prijave.

Rok za prijavu je 11. veljače.

Više informacija na www.youthpress.org.