Punx Soundcheck

26_10_2006
Punx Soundcheck

Kao DJ nastupao je diljem svijeta - Japan, Brasil, Italija, New York (electroclash festival), Švicarska, Barcelona.. 31. listopada John Taylor (UK, London) dolazi u klub Metropolis..2 karte traže vlasnika ;)

Kao DJ, performer i producent, John Taylor sa svojim prepoznatljivim i jedinstvenim stilom, koji je evoluirao kroz spektre klupske glazbe, postaje jedan od Londonskih respektabilnijih ambasadora electro scene.



Kao DJ nastupao je diljem svijeta - Japan, Brasil, Italija, New York (electroclash festival), Švicarska, Barcelona... Također je aktivan i kao pisac i producent skupa s Arif Salih-om cine Punx Soundcheck. Skupa imaju mnogo uradaka te su radili za mnoge umjetnike kao Dead or Alive, Marc Almond, Atomizer (gigolo) i Sibahn Fahey. Imaju dosta remixa koji su izašli na labelima kao Gigolo, voidcom, pocketgame, backyard, kao i njihova produkcija na Beautycase records (Berlin) i Pale Music (Berlin).

John također vodi svoj label "Icon Series" izdavajući "Limited Edition" 7" obojani Vinyl po Punx Soundcheck naslovom. John nije stranac za DJ pultom, bio je član Droyds Live act kao klavijaturist, s kojima je napravio mnogo live nastupa. S njima je nastupao kao support s Electrix 6 na njihovom UK tour-u.



Stil:
Minimal/electro/techno

Dan:
31.10. Utorak /Hallowen/

Nastupaju:
John Taylor /Punx Soundcheck/
Iva
Juri Paik
Xplode /loopjunkies/
Fantometta

Linkovi:
www.myspace.com/punxsoundcheck
www.punxsoundcheck.de

Karte:
Nagradna igra: [email protected], ime+prezime+mobitel, u naslovu maila napisati Metropolis - dobitni su 1. i 11. mail ;)
Ulaz s flyerom do 1:30 - 30 kn, bez flyera 50 kn.

napisao: splitski.portal