Pssst Party u Quasiju!

03_03_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Quasimodo / Press
Pssst Party u Quasiju!

- Zamisli, ulazite u Klub, mrtva tišina, a upravo ste vidjeli da je prije vaš ušlo dosta ljudi. Gdje je glazba? Tehničke poteškoće? Dobra večer, izvolite vaše slušalice i uživajte u 3 različita DJ programa! - ovako ekipa iz Quasija najavljuje novi party.

Klub Quasimodo u petak 4. ožujka u 22 h organizira Pssst Party! – novi koncept Silent partya u Splitu, koji uključuje puštanje glazbe koju posjetitelji čuju samo preko slušalica. Posjetitelji će moći birati između 3 kanala, na kojima glazbu puštaju DJ-evi specijalizirani za određeni žanr.

Tri klupska programa bore se za naklonost posjetitelja

Tri klupska programa borit će se za naklonost svih koji u petak dođu u Quasimodo - za indie je zadužen DJ kolektiv Quasimodo Riot Team, r'n'b - HIP HOP - TRAP zastupa DJ Indy, a za žanrovsku ispremiješanost i BUCHQRISH (mashup) program brinu Zvone Pušić i Maya. Repertoar eventa uključivat će indie rock, indie pop, indie indie, electro, 90s, 80s, hip hop, RnB, trap, rap, majestic, hard rock halleluyah, te eurosong hitove.

Biraš kanal, biraš boju - biraš glazbu


- Zamisli, ulazite u Klub, mrtva tišina, a upravo ste vidjeli da je prije vaš ušlo dosta ljudi. Gdje je glazba? Tehničke poteškoće? Dobra večer, izvolite vaše slušalice i uživajte u 3 različita DJ programa! Ništa ti nije jasno, tišina, čuješ konobara kako te tiho pita što će se popiti. Oko tebe 200 ljudi u elementu, nitko s nikim ne razgovara, nema zvuka, čuješ samo cupkanje nogama i neke koji pjevuše, bez da su svjesni da znaju svaku 4. riječ pjesme. Svi imaju nekakve slušalice na glavi, ali svoje još nisi stavio. Htio si prvo vidjeti kako to izgleda. Stavi ih i uživaj u jednom od tri kanala. Vidiš DJ-e? Skužio si da svaki od njih ima svoju boju kanala, crvenu, ljubičastu i zelenu? Iste onu koju ti imaš na slušalicama? Crveni DJ ti je loš, nema veze, promijeni priču, ostani na vezi i slušamo se kasnije. Ti biraš koji kanal odnosno koju boju želiš slušati. – poručuje ekipa iz Quasimoda.

Program će započeti u 22 sata, a ulaznica se može kupiti po cijeni od 20 kuna.

Više informacija na Facebooku.