Prosinac u Kameleonu: novi zvuk

28_11_2014 / 15:43h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Kameleon
Prosinac u Kameleonu: novi zvuk

Klub Kameleon, u subotu 29. 11, nastupom Valentina Kanzyania najavljuje pakleni prosinac, mjesec u kojem će potpuno preuređen klub predstaviti novi sustav ozvučenja i rasvjete, te besplatni Pussywagon taksi.

Klub Kameleon, u subotu 29. 11, nastupom Valentina Kanzyania najavljuje pakleni prosinac, mjesec u kojem će potpuno preuređen klub predstaviti novi sustav ozvučenja i rasvjete, te besplatni Pussywagon taksi.

Premijerno na nastupu poznatog Dj-a i producenta, te rezidenta na Ibizi Valentina Kanzyania klub će ispuniti zvuk po mnogima najboljeg sound systema na svijetu, moćnog Funktion One (F1), koji koriste Jamiroquai, Glastonbury festival, najbolji svjetski klubovi poput Ciela u New Yorku, Spacea na Ibizi , te Berghaina u Berlinu. Klub će također obasjati 14 vertikalno i horizontalno složenih televizija velikog formata na kojima će se kroz cijelu površinu kluba prikazivati sinkronizirane i povezane VJ vizualizacije.

U paklenom prosincu u klubu Kameleon na rasporedu je tradicionalni After Work Party četvrtkom uz Bravo Band, goste iznenađenja i besplatan ulaz (4.12, 11.12, 25.12 – Božićni party), uz iznimku 18. 12., kad će After Work Party biti u retro tonu uz čak četiri DJ-a - Emilio, Jake, Pajo i Renco - i 100 poklona za posjetitelje. Petkom (5.12, 19.12, 26.12) se za muziku brinu Diktatori i ex-Yu pop rock zabava, uz ulaz od 20 kn iza ponoći, a i to samo za muškarce.

12.12. klub će razdrmati Playone Tour uz DJ-a Fresh Jaya koji je u bogatoj karijeri surađivao s Davidom Moralesom, Barabarom Tucker, Mickom Hucknallom iz Simply Reda i Frankiejem Knucklesom ( ulaz 30 kn, 40 kn iza ponoći).

Za partijanere i vjerne goste E-nights program je idući: na Sv. Nikolu (6.12) nastupaju Jakir Brothers i Disko lom uz besplatan upad do ponoći, a poslije 20kn. 13. 12. Acilectro s rezidentima (Pille, Lushi, Feta) dovodi britansku legendu tech-housea Corrada Loia – poznatijeg kao DJ Corrie. Cijena je ulaznice 40kn.

24. 12., na Badnjak, Kameleon predstavlja veliki X-mass Live Party uz Alexisa Cabreru, glazbenika iz Buenos Airesa koji će izvesti live set kombinirajući sampleove, pjevanje i house uz asistenciju rezidenata MJ Suddania i Madezha (upad 50 kn). 26.12. glazbu puštaju rezidenti kluba Pille i Duda Dudes uz Samo moderno i besplatan upad do ponoći, a poslije 20 kn.

31.12 Kameleon priprema plesni i veseli doček Nove uz Kazetofon party i DJ Brothers.

Dodatne informacije mogu se potražiti na Facebook-stranici Kameleona ili na broj 099 266 2100.